Här nedan kommer två av mina favoriter från krogtiden. Svensk Midsommarmat Inlagd sill i olika former hör ju verkligen till i vårt traditionella firande av Midsommar
Bakad potatis med olika röror är en lättlagad maträtt som inte kräver mycket av kocken. Det enda som behövs är lite tid eftersom potatisen behöver ungefär en timme i ugnen (200 grader) för att bli färdiga
Nu kommer vi till en av mina två favoriter, skärgårdssillen. Ända fram till något år sedan så tyckte jag att sill var en av de värsta sakerna på julbordet, det smakade ju hemskt
Nu är det dax att göra lite äppelkakor och annat gott av alla äpplen som ni har hemma i trädgården, eller gör som jag köp i butiken… älgen åt upp vårt äppelträd
Har ni glömt eller inte haft tid att lägga in sill till bjudningen på Midsommarafton så kommer här tre snabba tips med 5-minuter sill som går att köpa i närmaste matvarubutik
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.