"detta varden godaste kakan du bakat någonsin. High Five - där satt den. Vispa sedan grädden och blanda den med äggsmeten, rör ihop allt till en tjock kräm
Till höger om salladen kan ni skymta en himmelsk fikon- och getosttart med citronglasyr(. Jag tror inte heller på spöken, ödet eller "något större" Jag tror däremot på Ottolenghi
När min syster skulle köpa pecorino-ost i Helsingfors frågade expediten direkt om osten var till "dendär avokadopastan", vilket denvar, eftersom min syster skulle bjuda mig på det
svartpeppar. Den här helgen gick, precis som alla andra helger, alldeles för fort. Hacka under tiden lök och zucchini och låt bryna med när färsen fått lite färg
Barnen och jag har varit lediga idag och gått lättklädda i denna sköna värme. Ruccolacrèmen som även den skulle serveras till använde vi som dressing till burgarna
Bilden nedan visar bara en del av buffén som stod uppdukad så det är förmodligen ingen överraskning att vi var tvungna att knäppa upp en knapp i byxorna även denna gången
Skillnaden med den här varianten är att det är två helt olika smaker som möter varandra. Det var då jag för första gången blev intresserad av mat och matlagning
När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen. Tag ut glaset ur kylen och placera i varmt vatten med pannacottan i
Ibland måste man lägga alla måsten åt sidan och bara vara och det har vi gjort den här helgen. Jag äter mycket mer varierande nu än jag nånsin har gjort, jag är piggare och starkare än jag nånsin varit
nymald svartpeppar. Lägg dem i formen och ös med marinaden. Vänd kyckling och päron 2-3 gånger under tillagningstiden. 4 personer Ingredienser 4 kycklingklubbor, (ca 1,2 kilo) 1 tsk salt 1 krm nymald svartpeppar 2 päron 1 citron, finstrimlat skal Marinad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.