ekologisk pumpa har vi hittat hos lemuria på nybrogatanliksom den ekologiska ingefäranhittade ingen ekologisk jalapenota ur kärnorna, lite pilligt men värt besväret, skölj av demfräs pumpa kött och färsk ingefära, häll på vatten, låt koka mjuka,mixa, smaka av med grönsaksbuljong, creme fraiche, jalapeno och saltvärldens bästa grönaksbuljong
Smaka av med salt och peppar. Späd med mjölken, lite i taget. Ta fram en ugnssäker form och varva den vita såsen, lasagneplattorna, spenat, smulad fetaostoch tomatsås
Hacka vitlök och lök fint, lägg det i en gryta och fräs med en klick smör. Avsluta med ostsås. Tillsätt smulad fetaostoch låt den smälta under omrörning
Vänd runt och krydda medchiliflakes. Väldigt ofta hittas påsar med trist sallad eller spenat i kylen. Jag använde mig av Mill&Mortars ekologiska chiliflakes av röd chilioch piripiri
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.