VEGETARISK LASAGNE
MATSAFARI
MATSAFARI
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk smör
  • 1 dl glutenfri mjölmix eller vanligt vetemjöl
  • 3 vitlöksklyftor
  • 5 dl mjölk
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm salt
  • 600 gr skivade champinjoner
  • 1 sats bechamelsås
  • 2 koppar färs spenat
  • 10 lasagneplattor Gör så här: Smält smöret i en kastrull. Rör ner mjölet. Tillsätt mjölk , kryddor och pressad vitlök. Låt koka i ca 3 minuter eller tills såsen tjocknat. Varva sedan skivade champinjoner, spenat, sås och lasagneplattor i minst 2 lager i en ugnsfast form. Avsluta med ett lager med bara sås och spenat. Gratinera i ugnen i 200 grader i ca 45 minuter Får lasagnen för mycket färg tidigt så klä den med ugnsfolie. Serveras med sallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.