Idag blir det bjudning på förra måndagens vegetariska böngryta här i köket. På det hela taget var vi väldigt nöjda med smakerna, även om Håkan envisades med att som vanligt ösa på en ansenlig mängd sambal på sin tallrik
Hacka löken, chilifrukten och vitlöken i fina små bitar, fräs på i stekpannan med rapsoljan tills det fått en gyllenbrun färg, ha då i den lite grövre hackade paprikan och stek tills paprikan blivit mjukare
En god chilisincarne som är god som den är men om man inte är inne på lågkalorirecept såsom 5. Chilisincarne (3 port). En god chilisincarne som är god som den är men om man inte är inne på lågkalorirecept såsom 5. Chilisincarne (3 port)
Hacka löken, chilifrukten och vitlöken i fina små bitar, fräs på i stekpannan med rapsoljan tills det fått en gyllenbrun färg, ha då i den lite grövre hackade paprikan och stek tills paprikan blivit mjukare
Chiliconcarne utan kött heter egentligen Chilisincarne, men eftersom jag använder sojafärs ("sojakött") i denna recept så kallar jag rätten för vegetariskChiliconcarne
Chiliconcarne satt finemang efter all julmat. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
(chilipeppar). Blir det över så är chilin ännu godare dagen efter. Hacka lök och vitlök samt chilin. ) Fräs hacket i rikligt med olivolja, fräs också chilipulvret
Chiliconcarne betyder Chili med kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.