Jag bjöd dem på en riktig klassiker, pannbiffmedlökoch fick därmed också ett tillfälle att uppdatera mitt gamla vegetariska recept på rätten för att funka somvegansktoch i det nya post-Formbar färs Sverige
Men det är förstås gott med ”rena” bakverk också, där man vet alla ingredienserna. Många av mina recept har jag översatt från amerikanska sajter och anpassat och gjort om – ”försvenskat” dom helt enkelt och det tar lite tid
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper påoch häll på rapsolja. Vi använder ostkrydda, popcorn krydda, lökpulver, salt, paprika pulver, grillkrydda, dill ( inte alla på samma såklart) men ni förstår det är bara att testa dig fram
Jag serverade soppan med spröda smördegspinnar med ost, som jag köper på Lidl. Den som inte har tillgång till eller är förtjust i Ricard (eller annan typ av Pernod) gör rätt i att smaksätta soppan med en skvätt vitt vin
Istället för att vispa ur pannan med bara vatten, soja och lite vitpeppar efter stekningen – som jag brukar göra – så blandade jag även ner en liten bit köttbuljongtärning och någon matsked svartvinbärsgelé
Jag tycker också att frysta bananbitar är goda att tugga påsom snacks efter ett svettigt träningspass medan jag lagar middag, så att jag inte lurar mig själv att äta något mindre hälsosamt innan maten står påbordet
Jordnötssmörmed hallon. Fet krämig kokosmjölk medtomat, basilika, svartpeppar, flingsalt. Toppa eventuellt med svarta sesamfrön eller andra valfria frön
Toppa med exempelvis körsbärstomaterochvegansk mozzarella. Denna bönlasagne är en riktigt proteinbombmed flera olika proteinkällor från bönor och linser
Rör omnågra gånger under tiden. Tillsätt fonden, vinet och vattnet, rör runt ochoch låt löken reda ihop så att endast några matskedar vätska finns kvar i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.