Småkakor med kanel och socker. God morgon. Har ni sovit gott. Snart ska vi gå och äta frukost på Heaven 23 på hotellet men innan det tänkte jag tipsa er om en jättegod småkaka som jag bakade häromdagen
Ingredienser Portioner. 2 Chili- och limesmör 100 g rumsvarmt smör finrivet skal av 1 lime 2 tsk pressad limejuice 1 urkärnad och hackad chili 3 msk kokosflingor salt Majskolv 4 förkokta majskolvar flingsalt Blomkål med kaprisvinägrett 1 medelstort blomkålshuvud salt olja 1/2 dl finhackad kapris 2 tsk dijonsenap 2 msk vinäger 1 dl olivolja Innanlårskappa ca 360 g innanlårskappa av nötkött Lägg till i inköpslistan
Nytt eget påhittat vegetarisk gratäng. Så gott så vi slickade faten nästan. Sås på soltorkade tomater, färska tomater, marinerade kronärtskockor, stora kaprisar och lite annat gott
Har tidagre skrivit om gyoza/dumplings och gjorde för några månader sedan en ny variant som kom från Wagamamas kokbok, Jag publicerade aldrig något inlägg med det receptet och jag har inte boken i mina ägor men jag gjorde en variant igår och tyckte att resultatet var till belåtenhet
Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. Ugnsbakad spetskål1 spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Nu ska jag bjuda er på receptet till en av kakorna jag bjöd på i lördags. Just nu är det här min absoluta favorit kaka och den blir lite marängig i konsistensen med tanke på att du har ägg i smeten