Vegansk Biff Rydberg
Jävligt gott
Jävligt gott
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g naturell
  • 1 tsk kryddpeppar
  • 1 msk ljus sojasås (typ kikkoman)
  • 1 msk mörk grönsakfond
  • 2 msk rapsolja
  • Salt och svartpeppar
  • 2 msk strösocker
  • 1 msk dijonsenap
  • 4 dl havrefraiche
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 msk colman’s senapspulver
  • Några skvätt färsk citronjuice
  • Salt och Svartpeppar efter smak
  • 2 stora gula lökar
  • ½ dl ljus öl
  • 1 msk ljus sojasås
  • 1 msk socker
  • 1 msk rapsolja till stekning
  • Salt och peppar efter smak
  • 250 g färsk grönkål
  • 1 dl skållade mandlar
  • 1 äpple, gärna fast och syrligt
  • 2 msk god kallpressad rapsolja
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • Salt och svartpeppar
  • 1/2 färskt rödkålshuvud
  • 1 dl färsk dill
  • 1 tsk hela kumminfrön
  • 1 msk vinäger
  • 1 tsk socker
  • Salt och peppar
  • 300 g natural pulled oats
  • 1 tsp all spice
  • 1 tbsp light soy suace (eg. kikkoman)
  • 1 tbsp dark vegetable broth
  • 2 tbsp canola oil
  • Salt and black pepper
  • 2 tbsp sugar
  • 1 tbsp dijon mustard
  • 4 dl oat fraiche
  • 2 tbsp horse radish, grated or on tube
  • 2 tbsp Colman’s mustard powder
  • A little fresh lemon juice
  • Salt and black pepper to taste
  • 2 large yellow onions
  • ½ dl beer (lager)
  • 1 tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp sugar
  • 1 tbsp canola oil for frying
  • Salt and pepper
  • 250 g fresh kale
  • 1 dl peeled almonds or almond flakes
  • 1 firm apple
  • 2 tbsp good quality cold pressed canola oil
  • 1 tbsp white wine vinegar
  • Salt and black pepper
  • ½ fresh red cabbage head
  • 1 dl fresh dill
  • 1 tsp whole caraway seeds
  • 1 tbsp white vinegar
  • 1 tbsp sugar
  • Salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.