Biff Rydberg med pepparrots- och senapskräm
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g oxfilé
  • 900 g potatis
  • 2 gula lökar
  • 4 äggulor
  • 2 dl smetana eller grädde
  • 2 msk grovkornig dijonsenap
  • 2 msk senapspulver
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 3 msk strösocker
  • 1 dl persilja, hackad
  • neutral olja, till stekning
  • smör, till stekning
  • salt och nymald svartpeppar
  • 700 g oxfilé 900 g potatis 2 gula lökar 4 äggulor 2 dl smetana eller grädde 2 msk grovkornig dijonsenap 2 msk senapspulver 2 msk pepparrot, riven 3 msk strösocker 1 dl persilja, hackad neutral olja, till stekning smör, till stekning salt och nymald svartpeppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.