Biff Rydberg
Beatrice mat med mera
Beatrice mat med mera
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 400 gr oxfilé
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 2 gula lökar
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 nypa socker
  • 1 skvätt soja
  • 2,5 dl vispgrädde
  • 3 msk strösocker
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk pepparrot, riven
  • 2 msk senapspulver, Colman's
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 4 äggulor
  • Vispa grädden lätt och tillsätt övriga ingredienser till senapskrämen. Vispa ett par tag till och smaka av med salt och peppar.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.