Här nedan följer en intervju med mig om förra veckan som var helt vegetarisk. Man kan säga att det är en del av mitt jag som intervjuar en annan del av mig själv…
Ibland ändras planerna och man får en liten stund över – Typ som igår. Vi skulle träffa några vänner efter jobbet men det kom saker emellan och planerna blev därför skjutna på framtiden
I dagarna kom våra första visitkort. Tänk att det ska ta så lång tid att få ändan ur och bara beställa en sådan simpel och inte alls dyr sak som visitkort
Jag tänkte att jag skulle lägga till en kategori här på bloggen som heter ”Veckans bröd”. Vet ni vad jag insåg häromdagen när jag bläddrade bak några sidor här på bloggen
Är ni lite nyfikna på LCHF men inte riktigt vet var ni ska börja, eller om det passar er, ja, då kan denna veckans matsedel vara en liten hjälp på vägen för att testa något nytt eller kanske komma igång
Men innan jag går till tåget ska jag såklart dela med mig av veckans vegetariska recept som är en mozzarellagratinerad pastagratäng med broccoli och fänkål
En mörk och ruggig fredagskväll, som gjord för att sitta hemma med familjen och mysa. Veckans drink. Tycker det är gott till hämtmat som kebab, som det blev ikväll
En klassiskt pytt-i-panna innehåller ju vanligtvis kött men denna rätt tycker jag går utmärkt att variera både med och utan kött och dessutom kan man testa olika kött, rotfrukter eller varför inte ost
Det är inte alltid min matbutik har så stort utbud av ekologiska grönsaker och sedan älskar jag utmaningen att komponera nya rätter av det som dyker upp i veckans låda
Tahini är en sesampasta som man brukar använda när man gör t ex hummus. Det är i princip det enda jag har använt det till i många år men nu har jag börjat använda det alltmer i matlagning och dressingar och det är väldigt gott
Något som många säkert tycker låter krångligt och en rätt som bara mormor och farmor gör. Sen ska väl erkännas att självklart kommer receptet från Mormor, fast jag lagar det utan kokt ris i färsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.