I mitt jobbsom hemkunskapslärare kommer jag hela tiden i kontakt med olika allergier, intoleranserochmatregler så lite erfarenhet har jag ju så klart av anpassad kost men det är en annan sak så här i vardagen
Glutenfri deg blir oftast lite lösare än vanlig deg så ge inte upp. Smula jästen i en bunke och häll över lite av mjölkblandningen i så att jästen löses upp, häll i resten av mjölken, kardemumman, saltet ochsockret
-valfri fyllning, vi hade kyckling, ananas, tomatsås, ostochoregano. -ett blomkålshuvud. Detta slår vanlig pizza med hästlängder för mig då det smakar apgottoch inte gör att Jag får ont i magen
När vi gidte oss för en massa år sedan - då kunde han knappt tänka sig att brygga kaffe-mennågot hände och idag har han helt (nästan) kört ut mig ur köket, även om jag försöker återta reviret öite försiktigt med att ha vardagsmiddagen klar då han kommer hem
Topping-kolasås. Det krävde lite botanisering i matbutikeneftersom vi inte hade så många av ingridiernserna hemma (lättsmält botanisering, dock, när en handlar på nätet…)
Jag valde att dekorera den lilla tårtan lite annorlundamot den stora, den här blev mer åt giraff-hållet i färger med bruna pricka på gul bottenochdekorationerna är gjorda i formar (som egentligen är till play-doh men aldrig använda)
Smula jästen i en bunke, tillsätt övriga degingredienser och arbeta samman ordentligt. Rör samman smör, sockeroch kardemumma och häll blandningen i degsmeten
glutenmjöl. mixa allt till en tjockare smet. socker. kokos. godis1963. ons, 2013-08-14 18. Grädda 175 grader mitt i ugn ca 8-10 min. Dela solrosfrön 1 dl glutenfriaflingor
Rör ihop smör, florsocker, vaniljsocker, kakaooch salt. Tillsätt kaksmulornaoch mixa ihop smeten. Tillsätt vatten tills du har lagomkonsistens på smeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.