När jag var mindre gjorde vi alltid mintkyssar till julen. Jag kan tycka att det blir lite för mycket choklad på godisbordet men med mintkyssar får man något fräscht och inte så chokladig smak
Skala och hacka lök och vitlök. Skala och skär moroten i slantar. Skär sellerin i bitar. Fräs lök, vitlök, morot och selleri i 2 msk olivolja, i en kastrull ett par minuter, utan att det tar färg
Vill berätta hur det går med skapandet av boken för er som väntar. Boken har delats upp i 4 delar, det blir en receptserie kan man säga, och den kommer ut i elektroniskt form till en början
Ursäkta att det har vart så tyst på bloggen på sistone. Anledningarna är allt från galet mycket på jobbet, enorm trötthet och till att… jag har fyllt år
St Clement’s cake. Foto. Josefin Casteryd. St Clement’s cake har, namnet till trots, ingenting alls med vare sig helgon eller påvar att göra, utan är i själva verket resultatet av ett gammalt barnkammarrim om olika kyrkklockor i London
Ingredienser Portioner. 50 1 äggvita 5 droppar pepparmintolja hushållsarom 3 1/2 dl florsocker 50 g mörk choklad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Saint Albray är en pastöriserad ost gjord på komjölk, där kossor betat på fridfulla ängar i närheten av Baskien och Bearn idistriktet Jurancon, sydvästra Frankrike bortom Pyrenéerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.