Smula fetaostenoch låt alla toppa sin egen pasta med önskad mängd. Min väldigt fina äldsta syster var däremot här, tillsammans med min systerson, och av någon outgrundlig anledning fann jag mig stå vid spisen och röra i en tomatsås
2 burkar cremefraiche, en kruka basilika. 1 msk parsillade krydda och 1 msk honung, mixa och smaksätt med lite flingsalt. En underbart god kall sås att ha på buffé bordet eller till grillat kött och fisk❤️ - Läs hela inlägget här 2 burkar cremefraiche
Blanda i kycklingbitarna och krydda med salt och peppar. Strimla basilikanoch rör ner i såsen. Plocka bort allt kycklingkött från kycklingen och skär det i små bitar
Servera din goda tomatsallad tillsammans med uppskuren mozzarella, MUMS. Jag har verkligen blivit helt galen i kombinationen mozzarella, basilikaoch tomater
Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld medfetaostoch smaksatt med rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt. Ingredienser 4 kycklingfiléer1 pkt bacon eller lufttorkad skinka1 gul lök1 vitlöksklyftasmör eller olja 2 dl risottoris 4 dl höns- eller grönsaksbuljong 1 lime 1 kruka färsk basilika 1-2 dl nyriven parmesansalt & pepparGör risotton såhär 1. Finhacka lök och vitlök 2. Tillsätt ris och låt fräsa ytterligare utan att få färg 4. Riv skalet på limefrukten och pressa ur saften 7. Strimla basilikan 8. Vänd ner basilika, limesaft och ost 9. Servera med ost, basilika & limeskal 10. Krydda med flingsalt och pepparFixa kycklingen1. Linda kycklingfiléerna med bacon eller skinkan2. Krydda lite med svartpeppar och salt3. Sätt in i ugnen i ca 30 minuter på 225-250 grader Jättegott och något man kanske vanligtvis inte gör, men inte alls svårt
) Blanda alla ingredienser i en skål med händerna och forma till biffar. Skär potatisen till halvor och tillsätt dem i en ugnssäker form, ringla över olivolja och tillsätt salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.