Värm mjölken i en kastrull och bryt sönder chokladen i bitar och smält den i den heta mjölken. Vispa ner rom och muscovadosocker och häll upp i varma glas
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Hallonmojito Gör så här. 1. Halvtina hallonen. Skölj limen noga i ljummet vatten och skär den i bitar. Stöt hallon, urpressade limebitar, mynta och råsocker i en mortel
Blanda sorbet med vodka och limoncello, vispa ihop slätt. Häll upp i glas och fyll upp med mousserande vin, garnera med citronmeliss elelr myntablad 1,5 dl citronsorbet
Rönnbären plockas efter första frostnätterna eller läggs några dagar i frysen. Häll brännvinet över bären i en större flaska och låt det stå i rumstemperatur ca 3-4 dagar
Sol, värme och iskalla bubbliga drinkar - det är lyckliga sommardagar. Allra helst ska det vara färgglada drinkar med massor av is och sådär läskande kalla att glasen blir aldeles immiga av kondens
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.