Servera genast, och komplettera med mer svartpeppar. Smaka av med salt och svartpeppar. Jag ger denna rätt högsta tänkbara betyg, och jag har ärligt talat lite svårt att beskriva hur fint purjon, vitlöken, grädden och sherryn förenar sig med räkorna och deras goda sälta
Vill man prova på annat vis, när man sätter sin deg, kan man tillsätta rumsvarmt fett. Dessutom är det bra att blanda lite ströbröd i fyllningen för att den inte ska rinna ut
Det får aldrig bli för mycket, och ofta vet man inte själv vart gränsen är. Alla som vill börja gå på diet, jag skulle vilja att ni alla iallafall pratar med antingen en PT eller kostrådgivare innan för att ni inte skaskada er kropp
Ofta när man går på tävlingsdiet eller av någon anledning vill vara lite striktare med maten, blir det lätt ganska smaklöst och tråkigt och man tröttnar snabbt på kanel och kardemumma i gröten
De vegetariska och många gånger veganska recepten är skapade för att lagas och vara mättande som de är och innehåller då till exempel tillräckligt med protein – men jag anger även tips hur man kombinerar rätterna med animaliskt protein om man önskar det
Tillsätt äggblandningen till de torra ingredienserna och rör om tills allt är kombinerat. Jag fick en utmaning av fina Linda som bloggar på Matstugan att svarapå tio frågor
För att inte reskera att få luftbubblor eller att fyllning löser upp det du skall täcka tårtan med så är det viktigt att hela tårtan är riktigt täckt och att det inte finns någon luft mellan smörkrämen, fyllningen och tårtan
När temperaturen nått önskadnivå (se guide ovan) tar man av kastrullen från värmen. Sänk värmen eftersom den inte ska stormkoka utan puttra på medelvärme
salt och svartpeppar. Trots vissa smärtor avnjöt vi en superb måltid i lördags som bestod av grillad entrecote med hemgjord aioli och fantastiska små potatisar
) Hursom, eftersom jag skulle roa sällskapet inne i stan innan vi skulle åka hem till oss, fick dåvarande sambon uppgiften att göra gratängen, han hade ju varit med när jag gjort den flera ggr förut och han fick både skriftliga och muntliga anvisningar
Det här inlägget är till för alla som fortfarande håller på och utforskar för egen del eller är nyfikna påhur jag tänker som kostrådgivare och receptutvecklare i min professionella roll
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.