10-17 dagar
är ett bra riktmärke. Ju längre drycken står, desto mer kommer smaken gå åt vinägerhållet. Ska man göra en andra fermentering, det vill säga smaksätta kombuchan med frukt eller bär (vilket kommer tillföra sötma) föredrar jag en mindre söt kombucha. Jag brukar låta min stå mellan 14-17 dagar
Jag tyckte det var lika bra att sätta ihop ett längre inlägg med frågorochsvar – eftersom att jag har så pass många recept som är vegan ochdessutom håller ett kostprogram där man kan välja veganinriktning
Så här kommersvar på de vanligaste frågorna jag får. Boken säljer redan bra och ligger i topp för hälsoböcker i Sverige men många undrar ändå till exempel över hur innehållet skiljer sig från andra hälsokokböcker som finns att köpa just nu
Tidigare i veckan bad jag er lämna era frågorom kost och träning. Det kommer bli en relativt lugnt helg och jag ska försöka hinna med det jag sällan hinner i veckorna, nämligen städa
Jag fick en utmaning av fina Linda som bloggar på Matstugan att svara på tio frågor. Tillsätt äggblandningen till de torra ingredienserna och rör om tills allt är kombinerat
Hos farmor serverades långfil med svartvinbärssyltoch kli om man ville (det ville man inte) och hemma åt vi filmjölk med tinade bär, som vi plockade omsomrarnaoch fyllde hela det hyrda utrymmet i fryshuset på Nilstorp med
De vanligaste är vit (shiromiso) röd (akamiso) ochsvart miso (kuromiso). isbergssallad, gurka, några kalla och råa tomatbitar varefter man får välja bland de urtråkiga fyllningarna
Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara på tre frågor längre ner i inlägget
Det är förstås ett vanskligt ämne att skriva om, det blir lätt att folk tycker att man försöker predika somom man hade alla svaren, men vi tänkte ändå försöka dela med oss av lite tankar samt de tips och idéer kring temat som vi har, också för att kanske få höra om andras tankar, tips och idéer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.