Och visa bilder från min tid som kock. Utbildningen byggde på mycket hemstudier så jag bodde med näsan i böckerna på kvällarna och gjorde dom praktiska övningarna på dagarna i skolan
Den är grymt mäktig, så den räcker till många, och, precis som allt annat jag vill äta nu, är den mycket trösterik med all sin choklad, rent av kärleksfull
Salta, peppra och stek tills fin stekyta. Vänd ner salladslöken och spenaten. 1 Skär kycklingen i mindre bitar och stek i olja i en het stekpanna. 2 Tillsätt zucchini, vitlök och sambal. Häll i crème fraiche och låt småputtra 5 min. 3 Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen och servera med kycklingen
-) Ja, så blir det ibland, tiden och timmarna drar iväg och plötsligt är det måndag igen. Jag bjöd då på en grekisk kycklinggryta som heter Kokkinisto, recept HÄR
Långlagad gryta på picnicbog med chorizo och tre sorters paprika. Veckan som gick har varit rent obeskrivligt tung, och nu måste jag försöka skrapa ihop migoch göra det jag trots allt tycker väldigt mycket om att göra, nämligen blogga
Jag har länge funderat lite över att ändra mitt receptarkiv i och med att det är lättare att hitta recept om det finns små bilder att se på bredvid recepten
Jag gör själv alltid detta brödet på kvällen innan jag går och lägger mig, och låter det stå i kylen över natten för att få rykande färskt bröd på morgonen
Du som är klar och nöjd med recept och så stannar här för här har jag gått lite bananas med bilder för jag tyckte att det såg så himla läckert ut och kunde inte sålla så hårt bland bilderna jag tog
Instagram är numera mitt forum för matdokumentation, och det var gensvaret från min gamla vän A som fick mig att inse att jag måste se till att åtminstone jag själv kommer ihåg hur det gick till när soppan tillagades
♥ Veckan rullade på trots allt med jobb och möten…. Nu har jag landat hemma vid datorn efter ett par dagars jobb och personalmöte och pappersarbete att styra upp med
När jag ändå var igång och mixade ihop en rosaskimrande och läskande glass av jordgubbar och banan, passade jag på att testa en ny idé med mango och kokosgrädde, vilket visade sig bli en krämigoch lagom söt solgul historia
Så var dag ett avklarad och nu är jag igång på allvar. Jag valde morötter, lök och broccoli, men egentligen är det bara att använda sig av fantasin och sina egna favoritgrönsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.