Lägg ner ost lite här och där mellan skivorna. 1mozzarella, riven1. Baka 5 minuter i ugnen, öppna folien och grädda några minuter tills brödet börjat få färg och ostensmält
Lägg skagenröran på brödskivorna och toppa med en klick löjrom. Då är råvarorna viktiga och att de använder färska eller djupfrysta räkor med skal som de själva skalat
Toastskagen är för att vara ärlig inte min favorit bland förrätter, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det har att göra med att jag inte är så förtjust i majonäs och att den känns rätt stabbig (föredrar löjromstoast) men den här blev ändå godare än jag hade tänkt mig
Smaka av och lägg upp på en rostad, eller smörstekt skiva bröd. Svaret bara måste bli en ToastSkagen. 2 msk riven pepparrot. 2 skivor rostbröd. 2 msk riven pepparrot. 2 skivor rostbröd
Småttingarna fick en egen efterrätt, smörstekt toastmedost och skinka, det blev populärt. Dock är det första gången jag gör den själv från grunden, är ju annars lätt att bara köpa en ask med färdig skagenröra i affären, men hur många procent räkor är det egentligen i den
Inte för att uppmuntra till intag av alkohol, men en ToastSkagen som serveras en varm sommardag kan med fördel avnjutas med en kall, ljus och fyllig lager
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.