Säsong för Granatäpplen Nu har vi kommit igång lite med matlagningen i det minimala hotellköket. Ett mört kött med mycket smak, inte långt ifrån fläskfilé i smak och konsistens
Toppa medvarma getostbröd och servera genast. Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Skölj salladen och torka den i salladsslunga eller med en kökshandduk
Jag gjorde en väldigt smarrig varm smörgåstårta förra helgen. Blanda färsen med lök och bacon och tillsätt krossade tomater, crème fraiche, vitlöksost, salt, peppar, köttbuljongtärning och pizzakrydda
Krydda med peppar. Blanda allt med creme fraiché och den hackad skinkan. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor. 1 förpackning hönökaka med 6 halvor 2 paket bacon
½ kg oskalade räkor ( men det går bra med färdig skalade också). Blanda ihop den fint delade skinkan med crème fraiche, hackad purjolök (halva purjolöken) och 1½ dl riven ost, krydda med cayennepeppar, paprikapulver och peppar
Blanda med skinkost, Creme Fraiche och smaka av med salt och peppar. Varmrätt. Avsluta med det sista brödet, halverade körsbärstomater och den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.