Rör även ned körsbärstomaterna, rödlöken och frukten lite snabbt och låt dem bli varma Blanda korven, grönsakerna, spenaten och frukten med pastan i stekpannan och rör ned hälften av dressingen
Lägg upp sallad medgetosten skuren i bitar, ringla olja, vinäger och vitlöksyoghurt över. Ett mört kött med mycket smak, inte långt ifrån fläskfilé i smak och konsistens
Till huvudrätt pasta och till efterrätt frukt med tobleronesås. Till förrätt vart det getost. Vi är sex stycken tjejer som träffas och äter middag varannan månad
Den VARMA smörgåstårtan. Jag vet att det är en forna tradition med pannkakorna och punschen men ändå har jag lite svårt för det så idag bjuder jag på detta recept istället
det som är kvar av baconröranskivade tomaterriven ostStek baconet och i med skivad purjo och svamp. Mosa ihop de kokta äggen med resten av ingredienserna i äggröran
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. De som tycker om kombinationen av äggröra och kokos kan nog tycka om den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.