Supergod, krämig och len vaniljsås som passar till alla sorters paj. Inte bara rawfood-desserter. Jag använder den till alla glutenfria bakade smulpajer jag gör
-Varför har jag inte gjort det här förut. ) D. v. s. raw cheesecake. Jag har smakat varianter på caféer och i andra sammanhang och jag har tänkt prova själv hur länge som helst
Denna nyttiga raw cheesecake borde kanske inte kallas ”cheesecake” då den varken innehåller mjölkprodukter eller mjöl, men den påminner väldigt mycket om en
Nilla's Kitchen. En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
En rätt som är oförskämt enkel att laga. Ingredienser. 2 burkar stora vita bönor 1 ask coctailtomater1 gul lök1 vitlöksklyfta1 förpackning marinerad tofu, ca 270 g beroende på fabrikatsalt och peppar ca 2,5 msk citronsaft 3 msk olivolja0,75 dl vattenca 1 msk persiljaSätt ugnen på 200°C
Alltså den här smörgåstårtan. Du bara måste testa den. Hur god som helst. Perfekt att bjuda kompisarna, grannarna eller föräldrarna på en fredagkväll tillsammans med ett glas vin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.