Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Ibland blir det kikärtor i stället för bönor, ibland tar jag olika slags buljongpulver i stället för buljongtärningar, någon gång har jag pytsat i en burk skalade tomater
Lägg bönor, champinjoner, oliver och squash i en stor ugnssäker form. )Grekiska bönor6 portioner1 gul lök2 burkar körsbärstomater eller hela tomater (à 400 g)2 msk olivolja 2 tsk strösocker2 vitlöksklyftor2 burkar stora vita bönor (à 400 g)½ squash200 g färska champinjoner ca 15 svarta oliver1 tsk oregano100 g mager fetaostsalt, malen svartpeppar Sätt ugnen på 175°C
Servera salladen vegan som den är. 1/2-1 paket svarta bönor, sköljda och avrunna (anpassa mängden efter hur hungriga ni är). Related 1/2-1 paket svarta bönor, sköljda och avrunna (anpassa mängden efter hur hungriga ni är)
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Burrito bowl med svarta bönor, salsa och guacamole. ”Beans and rice”, det vill säga bönor och ris är en klassisk och perfekt kombination för fullvärdigt vegansk protein
En dessert som är enkel att göra med få ingredienser, himmelskt god och dessutom så passar den de flesta eftersom att den är vegan, mjölkfri, äggfri, nötfri, glutenfri och går att göra utan socker
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, den blir absolut bäst att göra på stor sats. Ingen kan ana att det är bönor i, både smak och konsistens är 100%
Denna nyttiga raw cheesecake borde kanske inte kallas ”cheesecake” då den varken innehåller mjölkprodukter eller mjöl, men den påminner väldigt mycket om en
Nilla's Kitchen. En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.