Chokladmousse (mjölkfri, vegan, utan vitt socker). En dessert som är enkel att göra med få ingredienser, himmelskt god och dessutom så passar den de flesta eftersom att den är vegan, mjölkfri, äggfri, nötfri, glutenfri och går att göra utan socker
Raw cheesecake är gjord på blötlagda cashewnötter som tillsammans med kokosolja bildar en gräddig och krämig vegansk “cream cheese” som håller ihop kakan
Gör du dem med ärtprotein, agave och vegansk mörk choklad, passar kakorna veganer. Jag bakar sällan från andras recept, framförallt för att jag tycker det är så roligt att experimentera fram egna recept
Hursomhelst, den här moussen är helt mjölkfri - och glutenfri förstås - och passar därför de flesta. All chokladmousse är ju ganska mäktig, så jag tycker att den här satsen räcker till fyra, i alla fall när man har bär till
Chokladmousse, mjölkfri & utan vitt socker. Det är en tjock, mörk och len chokladmousse gjord med traditionell teknik men jag har använt extra god kokosmjölk istället för grädde och man kan söta med en liten mängd honung, agave, björksocker eller annat valfritt alternativ istället för vitt socker
Det blev en härlig näringsrik och mättande chokladmousse på cashewnötter. Förutom att agera som ett lyxigt mellanmål, passar denna mjerifria chokladmousse givetvis bra som dessert också
Chokladmousse är ju så dekadent… så sensuellt och gott. Istället är det svårt att bedöma att det skulle var någon skillnad på den här chokladmoussen och en “vanlig” gjord på socker och grädde
Inlägget Chokladmousse – vegan, gluten- och raffinerat sockerfritt recept dök först upp på Rawness. Chocolate mousse – vegan, gluten- and refined sugar-free recipe
Denna mousse är gjord på soyagrädde och mjölkfri choklad vilket gör den lämplig för både mjölk-, laktos-, ägg- och glutenallergiker och speciellt för alla veganer
Denna nyttiga raw cheesecake borde kanske inte kallas ”cheesecake” då den varken innehåller mjölkprodukter eller mjöl, men den påminner väldigt mycket om en
Nilla's Kitchen. En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
En rätt som är oförskämt enkel att laga. Ingredienser. 2 burkar stora vita bönor 1 ask coctailtomater1 gul lök1 vitlöksklyfta1 förpackning marinerad tofu, ca 270 g beroende på fabrikatsalt och peppar ca 2,5 msk citronsaft 3 msk olivolja0,75 dl vattenca 1 msk persiljaSätt ugnen på 200°C
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.