Supermat för familjen. Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta till den här gratängen. Vill du också laga glutenfri gratäng så gör inte som jag och gå på det vilseledande namnet bönpasta på Kungsörnens förpackningar
Får man av Matchapulver, en ny liten lovely ingrediens som har hittat till mitt kök. Matcha Latte är ju en dryck på mångas läppar just nu men jag har inte testat, här hos mig åkte det underbara gröna pulvret rakt ner i desserten istället
Då kan det kanske behövas lite nya idéer till smarriga recept, omväxling förnöjer sägs det ju och växlar ni om till detta receptet så blir det snabblagat, enkelt och gott
Vad gäller knep och genvägar så är det exempelvis att sätta guldkant på tillvaron med bananglass eller annat gott till kvällsmyset, att använda hel- eller halvfabrikat när jag inte orkar fixa annat, att välja kalorisnåla livsmedel som jag kan äta mycket av, att undvika att äta sådant som triggar igång sug, att hoppa över alkohol eftersom det leder till dåliga val dagen efter, att dricka en Pepsi Max då och då även om det inte är nyttigt men det gör min glad och hjälper mig på vägen
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.