Enkel äggstanning 3-4 port. 3 ägg. 4 1/2 dl mjölk. 3 tsk vetemjöl. 1 tsk salt. Vispa ut mjölet i lite av mjölken så det blir klimpfritt, vispa i resten av mjölken, salt och ägg, vispa dock inte för mycket för då kan äggstanningen bli blåsig
Jag läser mycket Amerikanska bloggar och matmagasin för att få inspiration och för ganska länge sen, säkert ett halvår sedan, snubblade jag på en tårta från blogglänken ovan som jag kände att jag bara måste prova mig på att baka
• Polysackarider (förbättrar immunförsvaret, hjälper mot cancer, bakterie- och virussjukdomar) • Betulinsyra (mot tumörer, malaria och infektioner)• Melanin (förbättrar och skyddar DNA i hår, naglar och hy)• Fytonutrienter eller fytokemikalier (dämpar inflammation, aktiverar immunförsvaret och stärker naturlig avgiftning)• Ergo sterol (en vitamin D2-prekursor)• Många former av Beta glukaner (komplexa sockerarter som kallas polysackarider)• Saponiner, steroler, triterpener, betulinsyra, SOD (superoxiddismutas)• Aminosyrakomplex (proteiner) och andra spårämnenJag avnjuter oftast varm Chaga
Likbleka före gräddning med naglar som ser allt annat än tilltalade ut. Tryck till lite grann då naglarna har en tendens till att fala av när fingrarna är gräddade och har svalnat
Ena dottern fyller år i närheten av Halloween och varje år håller vi åtminstone en Halloweenfest. Vi klär ut oss och tar fram det pynt vi sparat på oss genom åren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.