När du lagar mat. Med mycket topping som nötter, mandelsmör, bär, frukt, kokos eller vad du gillar. Laga för mycket och frys in någon låda så du kan plocka fram en kväll när du inte orkar laga något
Närman bakar så behöver man ibland tre händer, så då får man vara lite påhittig. ställa spritspåsen i ett högt glas, så slipper jag hålla i påsen när jag ska fylla den
Det händer någon enstaka gång men väldigt sällan. Matfrälsta som vi är skulle man tro att vi sitter som fastklistrade framför alla matprogram som visas på televisionen
Det ska bli väl blandat, men det gör inget om mandlarna bara blir halverade. Och tid att skriva ner det där receptet på raw brownies som jag provbakade i går kväll
Skala och riv morötterna fint. Närman bakat goda, saftiga och nyttiga fröbröd med morötter. Riktigt goda med morötter, ägg, mandel, solrosfrön, pumpafrön och linfrön
Denna gången använde jag Marabou med japp, men man kan ta vilken smak som helst. Dessa chokladmuffins som jag bakade inför helgens kalas har jag bakat många gånger förr och de försvinner alltid lika snabbt från kakfatet
Nästa gång serverar jag grytan med ris i stället efter ungdomarnas önskan. När jag cyklar är mitt mål att cykla så tungt som möjligt till förmån för att cykla långt och det är kul att mäta framgångarna på cyklens display
Jag vet knappt hur det här ska sluta. Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Du ska kunna hålla skålen upp och ner när de är klara. Diska vispen noga för annars kanske inte äggvitorna blir fluffiga, använd den torra vispen och vispa till ett hårt skum
Tror dock jag sparar kladdkakan till helgen eller något annat lämpligt tillfälle, men om ni vill baka finns här mitt bästa recept på kladdkaka - denna variant med en riktigt god lakritskolafudge på och passar utmärkt att servera med grädde och färska bär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.