Man kan öka mängden fiberhusk något om man vill ha en fastare konsistent på brödet, dock har jag personligen väldigt svårt för när det blir för stora mängder fiberhusk i bakverk/maträtter
Man kanske skulle haft i något mer socker, men jag gillar samtidigt inte när det blir för sött. Det stod att man skulle ha 7 dl socker per 3 kg bär, men jag tog faktiskt bara 2 dl strösocker till 3 kg bär
Jag uteslöt mandeln för att även mandelintoleranta skulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Ett gammalt kapitel blir till något nytt men samtidigt som vemodet slingrar sig runt det tomma pojkrummet väger spänningsmomentet högre inför det nya vi ställs inför
Skönt och jag tänker att det är bra med lite lugnare perioder i livets mittfåra. Skrivet i. Närman bakat goda, saftiga och nyttiga fröbröd med morötter
Markera med en kniv en linje i mitten av kakanså blir den lätt att dela sedan. Skrivet i. Närman har den godaste jordgubbstårtan till midsommar, (även vegansk variant)
Men närman gör dessa själv gillar jag dem verkligen. Men så gott som all skräpmat går att göra till en nyttigare variant av den, om man inte vill äta originalvarianten förstås
Livet tar sina vägar. Jag blir så glad när jag kommer på bra saker, som denna lakritschokladkaka med Maraboublack, en variant av våra Marabou mjölkchokladsnittar som vi annars bakar
Jag vet knappt hur det här ska sluta. Äsch skit samma, godsaker är till för att njutas av och det gör jag minsann och speciellt när det smakar så in i hoppsan gott att jag knappt kan sluta äta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.