Ännu mer husmanskost - en riktigt god ugnspannkakamedspenat, bacon och purjolök. Ugnspannkaka kan göras i en mängd olika varianter men den vanligaste är väl ändå fläskpannkakan
ca 1 dl färsk spenat. Ugnspannkakamed halloumi4 ägg 2,5 dl mjölk (3%) 1,5 dl vetemjöl en nypa salt 150 g halloumi ca 1 dl färsk spenat smör till gräddningen
Gör ett snitt i förpackningen och ser att skiten har passerat bäst före datum och det med råge. Lägg spenaten i en kastrull och häll på vattnet och lägg i buljongen
Skala och hacka lök och vitlök och fräs dem mjuka i en stekpanna med smör. Av-sluta med ostsås. Varva ostsås, spenat- ochkasslerblandningenoch lasagneplattor i en smord ugnsfast form
Rör ned spenaten, låt såsen puttra ihop, smaka av med kryddor och rör sist ned osten. Fräs allt i omgångar i en gryta och blanda sedan allt med vätskan utrört med maizena
Strimla kasslernoch fräs i den i en stekpanna med lite av oljan. Servera med spagetti och riven ost. Rör i paprika, spenatochkassleroch låt det bli varmt
pannkaka är inget som brukar göras här hemma då jag har svårt att se det som mat, men när jag läste om spenatochkassler till tänkte jag att det borde ju göra en mer mätt
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. ½ kg kassler. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.