Var dags gröna mat -  Bulgursallad med rostade kikärtor och granatäpple
Elsas Skafferi
Elsas Skafferi
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl bulgur
  • 4 dl vatten
  • 1 grönsaksbuljongtärning 2 tsk kanel
  • 2 tsk kardemumma
  • 1 brk kikärtor
  • 2 msk olja
  • 1 msk spiskummin
  • 1 granatäpple Hackad persilja
  • Salt och peppar
  • Citron om man vill
  • Koka bulgur med vatten, buljongtärning, kanel och kardemumma. Låt svalna.
  • Låt kikärtorna rinna av ordentligt, fräs dem sedan i oljan med spiskummin 5-7 min Låt svalna och blanda sedan med bulgur, granatäppelkärnor och hackad persilja.
  • Smaka av med salt, peppar och eventuellt lite pressad citron.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.