Så här kommer svar på de vanligastefrågorna jag får. Vanliga människor behöver lätt och snabb förstå varför de ska äta på ett visst sätt och sedan hur det ska gå till för just dem
Eftersom jag uteslutande köper Svensk kyckling och funderat en hel del på vad det är vi köper och äter skulle jag bli glad om ni ville svara på tre frågor längre ner i inlägget
Nu kommer smakkunskaperna till användning, smaka. Recept på ett bra bröd som vi hade i kväll är. Räkskal (Jag undanber mig kommentarer liknande "Jag vet hur räkskal ser ut")
Måste bara tipsa er om två stycken så himla lättbakade men ändå supergoda bröd. Har bloggat om båda två förut men dom är värda att få komma fram i rampljuset igen
Ja efter denna veckan är det konstigt om jag inte drömmer om saffrans snart. Kanske till o med lite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sig sitt slut och jag kan få baka, fotografera och skriva om annat än just saffran
Igår lagade jag ett långkok, en chili, som jag fått tips om från Maria. Har laddat ända sedan vi var i Italien för att göra denna, en söndag med lite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott om tid och behov av matlådor hela veckan
Bäst jag skriver ner receptet för det här kommer jag göra om. Jag utgick från detta recept men som vanligt är det något som inte finns hemma och jag brukar ofta testa dra ner lite på sockret, både för att det inte är särskilt nyttigt men för att jag inte är så förtjust i när det blir för sött och det gick bra även denna gång
Häromdagenkom till och med lite snö, väldigt ovanligt här, har bara varit med om det en gång förut. Även WordPress har betett sig konstigt, så bloggandet har inte varit lika roligt som vanligt
Det finns en superkul sida som heter och som verkligen ger de bästa recepten på Pannkakor. Vi äter pannkakor till frukost rätt ofta, och detta är receptet som vi utgår ifrån – men var inte rädd att mixtra lite, det blir ju alltid gott… och glöm inte mycket smör i pannan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.