Det kan liksom inte gå fel. Sen är det bara rulla ihop och rulla bacon runtom. -). Jag bankade ut kycklingfiléer, sedan kryddade jag med salt, vitpeppar och franska örter
Krämig och god kycklinggryta som får pepprigt sting av grön-, rosé- och svartpeppar. Kyckling med tre sorters peppar (4 portioner). Kyckling med tre sorters peppar (4 portioner)
Detta är en klassisk rätt från Taiwan, namnet kommer utav att man från början gjorde den med en hel kyckling och en kopp soja, en kopp risvin och en kopp sesamolja
Ju längre Katarinas kaka har fått stå i kylen ju bättre har den blivit. Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan)
Men kikar i alla fall in och tipsar om ett rikligt gott recept – kycklingsallad med tre sorters kål. Hög mättnad – mycket fibrer som mättar bra och genom att värma på kålen som i detta recept får du även ökad mättnad från det
Tänk, ibland är man på sådant där humör då ingenting utom choklad fungerar. Så är det för mig i alla fall – det kvittar vad som ligger och frestar på tallriken, för har det ingenting med choklad att göra så kommer det inte göra något gott ändå, bara [
Hoppas jag nu har svarat lite på de frågor jag har fått. Fick förfrågan om att skriva lite tips och råd om min diet och produkter jag använde under tiden samt måltider
Fräs detta i lite olja i omgångar. Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 msk tomatpuré
Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang. Detta är HELT KLART ett recept värt att bokmärka och det kommer att bli en ny favorit här hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.