Ni vet när vi var i Örebro och var på Ingeborgs och käkade en varm rödbetssallad med vaniljpäron, chevré och valnötter, som var galet god, tänkte jag direkt att det här måste jag fixa hemma
Inlagda vaniljpäron med toffiemousse och salt caramellsås. 26 Dec. 14. 34. Gårdagens desserter. 0kommentarer. Hade lite middagsgäster och bjöd bland annat på dessa tre små desserter
1. Skala päronen men låt skaften sitta kvar. lägg päronen i en trång gryta. 2. Skär upp vaniljstången, skrapa ur fröna och lägg dem tillsammans med vatten och socker i grytan
Middagen intogs på Ingeborgs här i Örebro och vi åt favoritsalladen med rödbetor, valnötter, gratinerad getost, serrano, hallonvinägrett och vaniljpäron
I originalsalladen ingår sallad, ugnsgratinerad chevréost, varma rödbetor, honungsrostade valnötter, parmaskinka, vaniljpäron och en krämig hallonvinägrett
2 kg mogna fasta päron0,5 dl nypressad citronsaft2 liter vattenLag. 1 liter vatten6 dl strösocker0,5 dl nypressad citronsaft2 vaniljstängerBlanda citronsaft och vatten i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.