Den här varianten är med smak av rom och apelsin. Inn och kika. Servera chokladen med vispad grädde. Värm mjölk och grädde tillsammans med kanelstången
Gjorde bland annat en väldigt god marmelad med choklad och rom i. Nu dräller det av härliga björnbär i skogarna och igår gav vi oss iväg och plockade några liter
Med det lite oväntade snöovädret idag så bestämde jag mig för att tillbringa dagen i köket och baka och laga mat, och att också testa att göra biscottis – på jobbet har vi flera olika sorter till fikat, men jag hittade ett recept med cognac och choklad som såg väldigt gott ut
En vecka över tiden kom hon med buller och bong. Garnera med resterande hallon. Kändes inte som det var länge sedan vi mitt i natten for i ilfart genom Kalmars gator mot rödljus och stopplikt
Nu har ju jag som sagt inte helt övergott till en vegansk diet så det kommer säkerligen upp recept med både ägg och/eller mjölkprodukter här på bloggen ändå, men från ochmed nu lär ni snubbla över orden mandelmjölk och tofu lite oftare än ni gjort innan
Dig som älskar choklad i mängder och jordnötter. Jag använde en väldigt liten för att få den hög, går lika bra att ta en större och göra plattare kakor
Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Toppa med grädden, chokladsåsen och marängerna, eller något annat smarrigt. 1Vispgrädde, chokladsås och minimarängerSå här gör du 2 minuter Lägg den hackade dumlen och nutellan i botten på en mugg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.