5 dl vaniljyoghurt. 1 msk vaniljsocker. 5 tsk mellangrovt havssalt. 1 tsk sylt/marmelad per muffins (jag använde hemmagjord sylt av vinbär och hallon). Sätt fram muffinsformarna (jag använde 6 silikonformar och satte i en muffinspanna och fyllde ut med muffinsformar i pannan
Jag brukar oftast blanda pölsan med fläskkött men det här köttet var så fint att det blev gott ändå( har provsmakat alldeles för mycket) Lite lite lever är kalas att ha i men det hade jag ingen
Innan servering så toppar du varje filé med tunnt skivad rödlök och ett par skivor stekt bacon. Man ska inte krångla till det i onödan utan använd dig av bra råvaror och kombinera ihop dessa så blir slutresultatet alltid bra
Mos på rotsaker kan varieras utefter vad du har hemma. Är fortfarande kvar i Umeå och kom då på att jag vill tipsa om något vegetariskt och jättegott som min syster också gillar
Som dip eller tillbehör tillsammans med ost och grädde är detvansinnigt gott. Jag har tidigare varit väldigt skeptiskt till just grönkål, mycket därför att den har en sådan kravfylld hälsostämpel, men också för att den är lite svårsmält
Familjens goda laxrecept, som både jag, min mamma och syrran brukar laga har varit försvunnet. Däremot återfanns det i ett worddokument med minnesanteckningar som jag sparat
Må så vara att man inte är så förtjust i mandel men det är vaddet skall va. Jag använde receptet på "min vanliga" bulladeg, det som står bakpå mjölpåsarna från Myllyn Paras
I dag har det faktiskt varit en riktigt härlig dag med lite sol och några minusgrader. Ja, det är nog minst lika kallt i Köpenhamn och det verkar som vintern kommit till hela långa landet
För vi åt den sval, fint skivad, och den bakades i en form som klätts med savoykål (den liknade en sarkofag innan färsen väl kommit i) och den fick ligga i press innan servering
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.