I medhallon. Belgiska våfflor är ju fantastiskt gott. Servera med glass och hallon. Våfflorna. 1 dl hallonSmält smöret och blanda i mjölken så det blir ca 37 grader, smula ner jästen. 1 dl hallon
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
proteinvåfflormed banan, ägg och keso. Igår ville Aramis gärna äta våfflor till middag. Börja med att mosa bananen och blanda sedan i övriga ingredienser
Tänkte dela med mig av det här mjölkfria receptet på våfflor. Men jag är inte sen med att följa traditioner, så länge det involverar sylt och grädde, i varje fall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.