Om du inte äter paleo eller mejerifri lchf så kan du strö över ost innan du gräddar. Bre till sist över majonnäs och grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter eller tills gratängen fått fin färg
Stavmixa alla ingredienser till en smet. Här kommer ett recept fritt från gluten, socker och mjölk från min första bok “Paleo – Naturlig mat & livsstil”
Kör skockor och blomkål till mos i blender eller mixer. Till 4 portioner behöver du. PinterestFacebookGoogleE-postTwitterLinkedInSkriv ut Till 4 portioner behöver du
Igår gjorde jag ännu ett recept från kokboken Paleo Kitchen, så gott i all sin enkelhet. Bryn pancettan och tillsätt sötpotatisen och rör om ordentligt, sätt på ett lock och låt gå på medelvärme under 10 min. Tillsätt lök och soltorkade tomater och stek på låg värme i ytterligare 5 min
Men för att liva upp denna lördagsmorgon som gjorde jag våfflortill mig och Tobias. Tror inte jag är den enda som är trött på att vakna upp till en grå himmel, vart har solen tagit vägen
Gör du smeten kvällen innan så kan du äta nygräddade våfflortillfrukost. Det här är våfflor som inte är frasiga, men gott smakar dem och enkla att göra är de också
Här kommer en ny variant på våfflor, mejerifri, eller också Paleo. Jag försöker allt mer att hitta recept med mindre mejerier i, och det har lett mig mot en mix med ”Paleo”
Numera är de alltså två kollegor som äter nötbröd tillfrukost om morgnarna, även om den diabetessjuka klagar en liten smula på att han får kolla blodsockret lite oftare, för han ligger mycket lägre än han brukar
Testade att göra lchf våfflor idag med mandelmjöl , och jovisst det blev gott. ) Recept 4 ägg 2 dl mandelmjöl 2 dl grädde 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk Vaniljpulver Lite salt Blanda ihop allt till en smet. Blir ca 6 st våfflor Mitt resultat. ca 6 st våfflor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.