Västerbottenpaj med kantareller och romsås & svampbruschetta
Gradinskan
Gradinskan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Västerbottenpaj med kantareller och romsås
  • Pajskal
  • 150 g smör
  • 2 dl vetemjöl
  • 1,5 dl grahamsmjöl
  • 2 msk kall mjölk eller vatten
  • 1 tsk salt
  • Romsås
  • 4 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 4 msk röd stenbitsrom eller ishavsrom
  • Lite finhackad dill
  • Salt & svartpeppar
  • Svampbruschetta med rostad prosciutto
  • 6-8 personer 400 g svamp, t.ex. kantareller
  • 6-8 skivor prosciutto (ca 80 g)
  • 1 rödlök 2 vitlöksklyftor 6-8 skivor lantbröd
  • Smör
  • Olivolja
  • Salt & peppar
  • Färsk basilika

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.