Knäckig äppelpaj Fyllning8 äpplen (små eller 4 stora) 0,75 dl strösocker 2 msk farinsocker 3 tsk malen kanel 2 tsk malen kardemumma 4 msk potatismjöl (eller majsstärkelse) www.koket.se
Äppeltosca - Tareq Taylors recept 100 g smör 2 ägg 1,5 dl strösocker 1,5 dl vetemjöl 2 tsk vaniljsocker 2 äpplen ca 2 tsk malen kanel www.koket.se
Godaste rabarberkakan | Recept ICA.se Ingredienser Portioner. 8 Deg 150 g smör 3 1/2 dl vetemjöl 1/3 dl vatten Fyllning 50 g smör 1 dl strösocker 2 ägg 100 g mandelmassa rivet skal av 1/2 citron 300 - 400 g späd rabarber Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Mjöl olika sorter 5 www.ica.se
Bittes äppelpaj Ingredienser Portioner. 6 6 äpplen (à 130 g) 150 g smör 3 dl havregryn 2 dl socker 1/2 dl ljus sirap 1 1/2 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 2 msk mjölk Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5 www.ica.se
Enkel rabarberpaj med smak av kanel Nu är rabarbersäsongen här och vad smakar väl bättre än en paj på dessa primörer. Att smaksätta rabarbern med lite kanel blev en riktigt lyckad kombo Tildas Kök och Vin
4 enkla och goda recept på pajdeg 5 dl vetemjöl. 1 tsk salt. 150g smör. 2 tsk ättikssprit. 1 dl vatten. 5 dl vetemjöl. 1 dl matolja. 0,5 dl vatten. 1 tsk bakpulver www.landleyskok.se
ViktVäktarnas äppelpaj Blanda havregryn, mjöl, socker och margarin till en grynig massa. Tillsätt vatten och knåda ihop. Tryck ut pajdegen i en pajform www.koket.se
Rabarberrutor med vaniljkräm Rabarberkompott250 g rabarber 1 citron, saften 0,5 dl vatten 0,75 dl syltsocker. Deg250 g smör, rumsvarmt 5 dl vetemjöl 2 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 2 tsk bakpulver www.koket.se
Knäckig toscakaka med äpple 100 g smör. 12 st ägg. 11. 5 dl strösocker. 11 tsk bakpulver. 12 dl vetemjöl. 10. 5 dl mjölk. 11 st äpple. 11 msk maizena www.hemtrevligt.se
Salt äppelsmulpaj 700 g äpple 1 tsk malen kanel 1 msk strösocker 1 krm flingsalt. Smuldeg1 dl vetemjöl [60 g] 2 dl havregryn [70 g] 100 g smör, kallt, i bitar 0,75 dl strösocker 0,5 tsk flingsalt www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.