Nu har turen kommit till I Love Eco från ICA i vårat kylskåp och jämfört med tuben innan från Hemköp (Garant, Axfoods emv*) smakar I Love Eco -kaviaren helt fantastiskt bra
Skroven kokar du buljong av. Man kan använda allt på en kyckling, precis som på grisen (från tryne till knorr som det heter) och alla andra ätbara odjur
Nästa gång kommer jag dock göra egen marinad som det verkar finnas en uppsjö av olika varianter på. Yakinuki från japan har jag blivit bjuden på förr men aldrig gjort själv
Design i rostfritt stål och på ovansidan av maskinen sitter en LCD-display med digital timer. Svaret på hur en riktigt god glass ska smaka beror på vem du frågar och i mitt fall är glass från italien den bästa
Rör ut jästen med lite av degspadet. Hela Sverige bakar bakade sötebröd i veckan som gick, allt från bullar i paradbaket till wienerbröd i utmaningen, själv har jag bakat kanelsnäckor idag för kommande kalas
Tag vad du haver kvar från ostbrickan. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
smaka av. salta peppra låt det koka upp RÖR OM, passa hela tiden, sänk värmen låt det puttra tills potatisen släpper ifrån stickan, hellre lite för hård än mjuk
Förra veckan bjöd jag er ju på en frukostsmoothie med havtorn och egengjord mandelsesammjölk. Det behöver inte vara just mandel och sesam, det kan vara rester från cashewmjölk, enbart mandelmjölk eller hasselnötsmjölk
Salta, peppra och smaka av med cayennepeppar. Pensla med äggulan och strö över havssalt efter smak. 2 tsk havssalt. Smördegsstänger150 g färsk smördeg 150 g färskost med vitlökssmak 1 äggula 2 tsk havssalt
Jag tyckte att de var helt ok, men jag ser inget direkt behov av dem i min kost eftersom jag varken behöver minska mitt kaloriintag eller minska på kolhydraterna (jag älskar kolhydrater
Choklad och hallon är en av mina absoluta favoritkombinationer. Självklart blev jag överlycklig, eftersom det är ett företag som jag tycker om och har handlat från flera gånger
Middagen innehöll lite av varje. Igår grillade vi de godaste kamben jag någonsin har ätit. Köttet var så mört att det bara ramlade isär och det fullkomligt smälte i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.