* Odlar du kål ska du tänka som om du arbetar i vården. Sila av och använd som buljong (detta kan du skippa om du inte har tid) Dela blomkålen i lagom stora bitarSkiva purjo eller vårlök och skölj därefter i durkslagVärm upp stekpannan (wok om du har) ordentligt så att den är riktigt het
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Jag heter Madelene och är 24 år, jag bor tillsammans med min familj bestående av sambo B, vår dotter Ena som är född i oktober 2012 och vårt senaste tillskott Edin som föddes i April -14
Idag har jag och mina kollegor storstädat och rensat på våra kontor hela dagen lång. Jag tyckte att vi kunde behöva en avkopplande fikapaus i allt slit och hade därför med mig fika till jobbet idag
Hej på er allihop,. I helgen som gick bjöd jag familjen på hamburgertallrik med hemgjord bröd, egna burgare, egen sås… Ja ni förstår – jag försökte göra så mycket som möjligt från grunden
F R E D A G. Ser ut att bli en fin dag, inte så höga temperaturer som det varit i veckan, men sol. -) Extra go fredag för mig då det är en ledig dag, känns liksom helt ok
Hej. I lördags hade vi gäster här hemma och självklart innebär det fikadags. Chessecake är faktiskt ingenting som jag testat att göra tidigare men jag har tänkt på det många gånger, så nu var det dags
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Det är skönt att ha några sådana maträtter inplanerade under veckan så att jag får tid över för annat än matlagning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.