I alla fall så måååste ni testa att göra den här chokladterrinenmed mörk, ljus ochvit choklad, jag lovar att den inte är så avancerad att göra som den ser ut att vara
Stek ytterligare någon minutoch täck medvattenochviltfond. Det var ju första Mars ochdärmed dags för sortimentsskifte på spritbutikenoch en himla massa nyheter som skulle upp på hyllorna innanöppning
Man kan söta medstevia eller andra sötningsmedel, men jag föredrar honung eftersom det är en naturlig produkt och jag kan tycka att de där sötningsmedlenibland ger en litenbismak
Annat jag brukar servera till är blomkålsgratäng, broccolioch blomkålsmos, stuvad vitkål eller en rättikagratäng, med andra ord är det bara fantasin som sätter gränserna på vad man kan bjuda till de här burgarna/biffarna
Nope, det är så sant som det är sagt, däremot har vi sagt otaliga gånger attvi ska prova på det någon gång, men det är ju det där medatt få tummen loss
Vi delar upp matplaneringen ( tanken är väl att barnen ska laga maten sin vecka också så småningom men än så länge ligger det mest på mig ) plocka ioch ur diskmaskinen, gå med soporna och hjälpa tillmed tvätten
När jag var litenoch andra barn tjatade om att köttbullar och pannkakor var deras favoriträtt så kunde jag kontra med räksmörgås, raggmunk, kålsoppa eller inlagdströmming
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
För när man väl står där och degen jäst klart och kompotten intevill koka ner riktigt så snabbt som en annan vill är det lätt att, som jag, ta bort kompotten från spisenlite för tidigt, vilketmedföratt mycket av rabarberkompotten rinner ut när degen senare ska rullas ihopoch det blir en himla sörja på bakbordet
För problemet är att när jag väl har misslyckatsmed en sak en gång, då ger jag upp. Så från ochmed nu ska jag ta mig an lite svårare teknikerochinte ge upp förrän jag har lyckats få till en lyckad rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.