Blanda i keso å kanel. 100 g keso. 2 pers. 1 dl vispgrädde. 1⁄3 tesked vaniljpulver. 1⁄3 tesked malen kanel. 20 g färska hallon eller andra röda bär (valfritt)
Blanda ner keson, vaniljpulvret och smaka av med sötningsmedel. 2 port0,5 dl grädde0,5 liten burk kesoen knivsudd vaniljpulversötningsmedelblåbär och hallonVispa grädden
kålpudding ala LCHF. Publicerat 2014-10-28 14. 59. 00 i. 4 portioner Du behöver 500 g nötfärs 75 g smör 1/4 vitkålshuvud 1 gul lök 2 dl grädde salt, vitpeppar, kött och grillkrydda Gör så här 1
Jag hittade Marianne Anderssons kärleksmumsrecept i en tidning och ville prova. Jag förstod inte varför de blev som stenar och helt smakfria tills jag hittade smöret i mikron 1,5 timme senare
Keso à la Malta med havtornspuré. Keso à la Malta. Vispa grädden tillsammans med vanilj, rör ner keson. vispa lite extra efter det att keson tillsatts, men naturligtvis inte för mycket
Koka upp riset med salt och vatten i en gryta under lock i ca 10 minuter. Tillsätt mjölk och låt gröten svälla på svag värme under lock i 30-40 minuter, håll koll så att det inte bränns i botten
Koka upp grötriset i vattnet och låt det koka in. Tillsätt mjölken, vaniljstången och kanelstången. Låt sjuda på svag värme tills grötkornen är genomkokta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.