Här kommer köttfärsrätt nummer två, det blev kålpudding. Kålpudding. Värm upp vattnet och smält buljontärningen i vatten och häll över vätskan över kålpuddingen
Blanda ihop ingredienserna till färsen (köttfärs, keso, ägg, grädde och örtsalt )Skala och hacka löken, skär vitkålen i mindre bitar och stek i stekpanna med smör tills det mjuknat
Måste berätta att ärligt talat så gillade barnen denna köttfärsfrestelse bättre än den gamla. Man får göra sina val här i livet, men ju mer jag lär mig om LCHF-kost och jag vågar experimentera med maten så finner man lösningar
Jag hittade Marianne Anderssons kärleksmumsrecept i en tidning och ville prova. Jag förstod inte varför de blev som stenar och helt smakfria tills jag hittade smöret i mikron 1,5 timme senare
Alla ingredienser i receptet och den totala mängden fett, kolhydrater, protein och energi. Kålpudding har alltid varit en av mina favoriträtter och nu när jag inte äter kött längre är det tråkigt att inte kunna göra en hederlig, gammal kålpudding med brunsås och rårörda lingon
Bland annat har jag gjort kålpudding. Många har frågat efter recept på min kålpudding och jag borde väl kanske ha lagt upp det för längsen, men nu kommer det
)Recept på rotmos al'a LCHF. ½ kålrot2 st morötter4 st stora klasar blomkål1 buljongtärninggräddesalt och vitpepparBörja med att skala kålrot och morötter
blogginfo mat, recept, lchf, nyttigt 1 ha. Vad ska vi äta idag då. Vad har vi i kylen. Nämen titta, där ligger ju några färgglada paprikor som snart gjort sitt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.