Ingredienser Portioner. 4 Vinägrett 2 schalottenlökar skal av 1 citron 2 msk färskpressad citronsaft 1 kruka persilja 5 msk olivolja salt svartpeppar Sparris och bacon 500 g grön sparris olja (till sparrisen) 350 g skivat grillbacon Till garnering 100 g parmesanost bladpersilja Lägg till i inköpslistan
Riv vitkålen tunt med en osthyvel. Strimla isbergssalladen och skär gurkan i smala stavar på längden. salt, peppar, vilökspulver, italiensk salladskrydda
Stek i en stekpanna ingefära och salladslök och servera medsalladen. Blanda ihop och koka upp dressingen i en kastrull, häll sedan på det stekta köttet och toppa med rostade sesamfrön
Bon appétit önskas med vänliga matglada hälsningar från Katinkas Kitchen. Under tiden sköljer du salladen och torkar den - en salladsslunga är ett utmärkt verktyg
Krispig fatosh sallad som har sitt ursprung i libanon, salladen är smakrik och festlig. Salladen innehåller friterad libabröd som går att köpa på Willys, Coop, Ica eller i orientaliska butiker
Blanda dressingen, smaka av med salt och peppar, och vänd ner den i salladen. Skala och skär morötterna i långa remsor med en potatisskalare eller osthyvel
Salladmedkrispiga grönsaker och dill. I vår sallad umgicks rucola med lövtunna skivor av rå polkabeta och fänkål (mandolin, säger jag bara, it's the shit), rivna bitar av dill samt en tjock dressing med senap och balsamvinäger
Blanda med cream cheese och pesto. Skala den andra moroten och gör remsor av moroten med skalaren. Strimla sockerärtorna och rädisorna, blanda med moroten och ruccola
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.