Lägg potatis ochfisk på tallriken och häll över smöret. En superenkel fiskrätt kommer här. Stek medrödbetorna i lite av smöret i en stekpanna tills det blir varmt
Blanda ner dill i rödbetsröran och servera fiskenmed färskpotatis, citronklyfta och ev. Stek eller grilla fisken några minuter i en grillpanna (utan fett) tills fiskköttet blivit precis fast in till mitten
Krydda med lite salt, peppar och rosmarin. Låt kycklingen stå i marinaden medan potatisen tillagas. Skär kycklingen i småbitar och ha ned dem i marinaden
En variant på en svensk klassiker där jag har såsen bredvid så att man själv kan bestämma mängden, potatisen bakar jag i ugnen med lite lök och isterbanden som ger potatisen lite härlig smak
Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrättmed smak av bacon, parmesan och gräslök
Blanda grädde, chilisås, citronsaft och peppar i en bunke. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Servera fiskenmed kokt potatis och ärtor. Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Fisk. Hetta upp olja och smör i en stekpanna och fräs lök och timjan på medelvärme så att löken blir genomskinlig
Lägg på fisken ovanpå potatisen tillsammans med ägghacket,pepparrot och citronskal. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.