Blanda ner dill i rödbetsröran och servera fiskenmed färskpotatis, citronklyfta och ev. Stek eller grilla fisken några minuter i en grillpanna (utan fett) tills fiskköttet blivit precis fast in till mitten
Matjessill medbryntsmör, rödbetor, kapris och riven pepparrot. Ringla över det bryntasmöretmed kapris och rödbetor och garnera med rödlök och hackad dill
Vänd fiskfiléerna i vetemjöl. Tillsätt den till det smälta smöretoch låt stå och puttra på medelvärme tills smöretoch pepparroten fått en fin ljusbrun färg, rör då och då och passa noga så att det inte bränns
Lägg upp på tallrikar, pure, fisk bacon och mandel. Har varit lite problem att få tag i fin fisk ett tag men igår fick vi tag i en bit fin, fin torskrygg
Servera fiskenmed ärtpuré, riven pepparrot, bryntsmör, potatis och citronklyftor. Salta och peppra och stek fisken i olja ochsmör snabbt någon minut per sida
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.