När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök ochquorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Sätt ugnen på 180 grader • Vispa ihop äggen och krydda med salt och svartpeppar • Skär korvenoch zucchinin i tunna skivor • Finhacka löken och strimla paprikan • Fräs korvoch grönsaker helt kort med matfettet i en ugnssäker panna • Grönsakerna ska mjukna något ochkorvskivorna få lite färg • Häll över äggsmeten och ugnsgrädda i ca 20 minuter eller tills äggsmeten stannat • En tomatoch rödlökssallad passar bra till. 2 starka korvarmed hög kötthalt
Servera soppan med riven parmesanost ochpesto som toppas på soppan. Jag älskar att variera olika sorters soppor… Här är en variant som självfallet kan göras vegetarisk men den är riktigt god med rikligt med köttbitar i
Hade gärna haft en korvmed högre kötthalt men de flesta innehåller i så fall paprika som krydda vilket inte fungerar då jag är allergisk mot just paprika
Häll av spaghettin och ärtorna, lägg de sedan i en skål tillsammans medPesto alla Genovese och zucchini, vid behov addera en sked av det kokande pastavattnet för att underlätta omröringen
Härliga ingredienser till såsen med lök, zucchini, pestooch philadelphiaost. Här blev jag i alla fall väldigt nöjd då jag lyckades skaka fram en bit zucchini, en lök, en ask philadelphiaost och en burk pesto ur kylskåpet
Frästes en stund i olivolja (släng i lite tunt skivad vitlök om du inte ska fjäska för kostymer efter lunchen), och belönades för sin nya, lite gyllene färg medpesto
Kanske är det för att det är mjukt och saftigt med en krispig yta. ATT TOPPA MED. Det här är ett av dom mest bakade bröden av er läsare – lingon – och zucchinibröd
Barnen är uppväxta medpestooch det finns så många olika slags maträtter man kan göra medpesto. När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan ochpesto
Rör ihop pestonmed majonnäs och pressad citron. Nu har vi dock både nytt bord och nya stolar, stolar som är skinnbeklädda dessutom ochmed andra ord mycket mjukare och skönare
Skölj zucchini, skär bort dåliga bitar med potatiskalare. Det är något särskilt med grönsaker marinerade i olivolja och sedan stekta i ugn eller grillade på grillen, det drar en bris av medelhavet genom rummet när man äter dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.