Det här var riktigt gott och jag tror det skulle vara helt fantastiskt med färsk fisk. Jag är ju en person som helst äter färsk fisk men torskryggen som man köper fryst i bit från tex Findus är helt ok & det blir ju lite mer ekonomiskt
torskrygg. Lutfisk är ingen favorit för mig medan torsk däremot gillas skarpt. torskrygg. Tillsammans med potatispuré och små fina ärtor smakade det smaskens
Ojojoj så gott. Skiva den tunt, lägg i en kastrull och slå på vatten så det täcker. Jag vaknade med en huvudvärk från H och kunde inte ta mig ur sängen förrän fram på eftermiddagen
Uppäckte att fryst torskrygg är en riktig höjdare, stek gärna på den i pannan med smör och låt den baka sakta i ugnen tills den blir klar, blir fint fint
Servera med kokt (eller kraschad potatis som min pojkvän hade – riktigt gott och krispigt. Minst en gång i veckan brukar vi äta fisk, det är ju så himla gott och framförallt nyttigt
Börja med att blanda alla ingredienser till griljeringen i en skål. Servera med kokt potatis och en kall sås på creme fraiche med lite mynta samt riven lime och citron
Torskrygg i ugn med äggsås och kokt broccoli (eller potatis). torskrygg eller filé. Krydda med dom kryddorna du gillar tex citronpeppar, snåla inte med saltet
Ett härligt fiskrecept som fungerar perfekt en fredag eller lördag när man vill ha lite lugn matlagning med lite lyxigare touch, använd gärna en färsk torskrygg till receptet som höjer receptet ännu mera tillsammans med alla smaker
Många äter en alldeles för fiberfattig kost och får därför problem med mage och tarm. Den här ugnsbakade gröten fungerar lika bra som smarrig frukost som gott och nyttigt mellanmål och faktiskt också som kaka till kaffet
Torsk600 g torskrygg 1 klyfta vitlök olivolja, att ringla över fisken salt. Ugnsbakad spetskål1 spetskål (stor) 25-50 g smör 1-2 msk japansk soja salt svartpeppar, nymalen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.