Ugnsbakad lax med svart ris och citronsås
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 250 g Svart Ris
  • 600 g Laxfilé Färsk
  • 1 msk Olivolja
  • 3 tsk Citronpeppar
  • 2 dl Grovt salt
  • 1 st krukor Dill - färsk
  • 0.5 st Citron
  • 1 st Gul lök
  • 2 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.5 msk Rapsolja
  • 25 g Mat & Bak Smör
  • 0.5 st Citron
  • 0.3 st krukor Persilja - färsk
  • 1 krm Vitpeppar Malen
  • 2 msk Fiskfond Buljong
  • 3 dl Vatten
  • 2 dl Alkoholfritt vitt vin
  • 3 dl Vispgrädde
  • 0.5 tsk Salt Fint

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.